Αδιανόητη αποκάλυψη με τον δολοφόνο της Γεωργίας – Είχε παιδί με ανήλικη, πέθανε και η σορός του εξαφανίστηκε!

Θρίλερ πέρα από κάθε φαντασία είναι το παρελθόν του 39χρονου δολοφόνου και συντρόφου της Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε παιδί με ανήλικη το οποίο πέθανε και εξαφανίστηκε η σορός του!

Η εκταφή που το μαρτύρησε

Σύμφωνα με τον ALPHA, το 2009 o 39χρονος είχε αποκτήσεις παιδί με μια 17χρονη το οποίο πέθανε από νοσοκομειακή λοίμωξη. Όταν τότε είχε γνωστοποιηθεί στον 39χρονο και τη σύντροφό του ότι το νεογέννητο είχε χάσει τη ζωή του, το ζευγάρι είχε κατηγορήσει το δημόσιο μαιευτήριο υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν είχε πεθάνει αλλά κάποιος το είχε εξαφανίσει για να το δώσει για υιοθεσία.

Μετά την καταγγελία, εισαγγελέας είχε διατάξει να ανοίξει ο τάφος του παιδιού, όταν, όμως, έγινε η εκταφή, το φέρετρο ήταν κενό χωρίς να έχει εξηγηθεί τι συνέβη με τη σορό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές και τον Σταύρο Μπαλάσκα, ακολούθησε αστυνομική και δικαστική έρευνα που τέθηκε στο αρχείο ως προς τις ευθύνες του μαιευτηρίου, με ένα από σενάρια που είχε διακινηθεί τότε, να κάνει λόγο για προσπάθειες διεκδίκησης αποζημίωσης εκ μέρους των γονέων.

Μάλιστα, από το νοσοκομείο υπάρχουν έγγραφα που δείχνουν πως η σορός παραδόθηκε στους γονείς…

Related posts

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

«Φωτιά και λάβρα» από την Χριστίνα Ρήγου: «Δε σταματά να ανεβαίνει η θερμοκρασία, το καλοκαίρι δε θα σταματήσει μέχρι…»

Γλυφάδα: Άνδρας έβαλε τέλος στην ζωή του μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ⬇️