Αυτή Είναι η Ελληνική Εταιρεία που Οδηγεί στο Μέλλον της Ενέργειας!

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει σημαντικό ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 13,5% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει βαθειά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και την απασχόληση.

Με την υπογραφή ενός εκ των σημαντικότερων βιομηχανικών ελληνικών ομίλων, του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, με ανταγωνιστικές τιμές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η Protergia είναι μία εταιρεία που επενδύει και αναπτύσσεται σταθερά μέσα στο χρόνο, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις της αγοράς, με αξιοπιστία και σεβασμό προς τους πελάτες της.

Στόχος της είναι να εγκαθιδρύσει ένα brand name, δυναμικά αναπτυσσόμενο, άμεσα αναγνωρίσιμο και ανταγωνιστικό, αλλά πρωτίστως αξιόπιστο και πρωτοπόρο, με καινοτόμες υπηρεσίες και μοναδικά προιόντα.

Για την Protergia το μέλλον της ενέργειας ισοδυναμεί με μια αγορά που θα εξελίσσεται διαρκώς, που θα προσφέρει καινοτόμες, έξυπνες λύσεις για την καθημερινότητά , τόσο στο οικιακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και τη δυνατότητα για τον καταναλωτή να μπορεί να επιλέγει τις λύσεις που εξυπηρετούν τις δικές του εξατομικευμένες ενεργειακές ανάγκες.

Προϊόντα-πελάτες

Σήμερα, οι πελάτες που εμπιστεύονται την Protergia για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς, περιλαμβάνοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, super markets, βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και χιλιάδες νοικοκυριά.
Ειδικότερα, σχετικά με τα προϊόντα της ως προς τους οικιακούς πελάτες, η Protergia μέχρι και τις 30/04 παρέχει νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο για τους 3 πρώτους μήνες και μετά το 3μηνο επιπλέον 15% έκπτωση για εμπρόθεσμες πληρωμές.

Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρουν, ανταγωνιστικές χρεώσεις, εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό, έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia καθώς και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Συγκεκριμένα, το myprotergia αποτελεί και μία μοναδική υπηρεσία με την οποία ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει, να κατανοεί και να αλλάζει τον τρόπο που καταναλώνει την ενέργειά του με γρήγορο και απλό τρόπο.

Πώς να έρθετε στην Protergia

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι πολύ απλή μιας και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή στο μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Επίσης, κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι, ότι η επιχείρησή σας και το σπίτι σας δεν μένουν ούτε λεπτό χωρίς ρεύμα καθ’ όλη τη διαδικασία. Και το σημαντικότερο ίσως, είναι πως για την αλλαγή προμηθευτή δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία αλλά και τα προϊόντα που προσφέρει για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, επισκεφτείτε το site της σελίδας www.protergia.gr ή καλέστε στο 18311.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»