50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει: Ο γιατρός – «φύλακας άγγελος» του Γεράσιμου από το πρώτο βαγόνι

17 μέρες μάχη στη ΜΕΘ δίνει ο νεαρός και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου έχει 50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει.

17 μέρες μάχη στη ΜΕΘ

Εδώ και 17 ημέρες δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο 20χρονος Γεράσιμος, που είναι ο μοναδικός που επέζησε από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορικό τρένο.Στο πλευρό του έχει όλη την επιστημονική ομάδα του Νοσοκομείου Λάρισας να δίνουν μαζί του μάχη για να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός έχει πέσει πάνω από το βαρύ περιστατικό προσωπικά. Η κατάσταση του Γεράσιμου παραμένει κρίσιμη αλλά όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ο 20χρονος έχει 50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει. Όμως όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες είναι όλο και περισσότερο υπέρ του.

Δύο ακόμη περιστατικά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Όπως ενημερώνει ο κ. Γιαννακόπουλος, το ένα έχει αποσωληνωθεί, και το δεύτερο με την κρανιοεγκεφαλική κάκωση δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους 36 και 21 ετών.Επίσης, άλλα τέσσερα περιστατικά νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με κατάγματα και εγκαύματα, τα δύο εκ των οποίων έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ και σύντομα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»