4 φορές την δάγκωσε η οχιά: Ανατροπή με την υγεία της μικρούλας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Καλύτερα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 4χρονης που βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε από οχιά.

Τα νέα για την υγεία της

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Χρήστο Τζελέπη, η 4χρονη, η οποία δεν έχει διασωληνωθεί, είναι σε «σταθερή καλή κατάσταση, ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα».

Αρχικά, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην παιδιατρική κλινική.

Κατά πληροφορίες, η 4χρονη μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε η διευθύντρια της παιδιατρικής, το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου της χορηγήθηκε 2η δόση αντιοφικού, στην οποία παρουσίασε πάλι αλλεργική αντίδραση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Τέσσερις φορές δάγκωσε το κορίτσι η οχιά

Η περιπέτεια για την 4χρονη ξεκίνησε όταν πήγε με τη γιαγιά του στην εκκλησία του χωριού και πήγε να πιάσει το φαράσι με την οχιά να βγαίνει μέσα από τα χόρτα και να την δαγκώνει, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, συνολικά τέσσερις φορές.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα