19χρονη παιδοκτόνος: «Τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του μωρού και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού»

Δίωξη στην 19χρονη και τη μητέρα της για τη δολοφονία του βρέφους στη Πετρούπολη -Το έκανα για να αποφύγω την αντίδραση της μητέρας μου, φέρεται να λέει

Εξηγήσεις για τη δολοφονία του βρέφους το οποίο βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλέκτη, καλούνται να δώσουν την Πέμπτη ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή η 19χρόνη που γέννησε το παιδί και η μητέρα της.

Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Όμως, από την πλευρά του συνηγόρου τους θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργεία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.

Επιπλέον, η υπεράσπισή τους θα ζητήσει το διορισμό ψυχιάτρου πραγματογνώμονα με τον ισχυρισμό ότι η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Με βάση τις πληροφορίες η 19χρονη ισχυρίζεται πως κατάλαβε την εγκυμοσύνη της στον 7ο μήνα. «Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της» φέρεται να αναφέρει. «Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού», προσθέτει.

Από την δική της μεριά της η μητέρα φέρεται να ισχυρίζεται: «βοήθησα την κόρη μου στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων».

Πηγή

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα