19χρονη Δηλώνει Υπερήφανη που Κάνει έκτρωση και Λέει πως θα το Έκανε Ξανά με Ευχαρίστηση

Η Abigail Sheldon ήταν μόλις 19 χρονών όταν ανακάλυψε πως ήταν 3 μηνών έγκυος.

Πολύ φοβισμένη να εμπιστευτεί τους γονείς και τους φίλους της, μπήκε στο διαδίκτυο ελπίζοντας να βρει ιστορίες από άλλες γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Δεν ήθελε να ακούσει τις γνώμες των γιατρών, παρά μόνο γυναικών οι οποίες βρέθηκαν σε ανάλογη κατάσταση. Συνεπώς, κατόπιν σχετικής έρευνας στο internet πήρε την απόφαση  να λήξει την εγκυμοσύνη της, επιλέγοντας να κάνει έκτρωση.

Όταν επισκέφθηκε τον γιατρό που θα της έκανε την επέμβαση, την ενημέρωσαν ότι η κατάσταση δεν ήταν τόσο εύκολη. Η Abigali τους μήνες αυτούς είχε πάθει μόλυνση της μήτρας και της ενημέρωσαν ότι εάν προχωρούσαν στην άμβλωση πιθανότατα δε θα μπορούσε να κάνει ποτέ παιδί στη ζωή της. Εκείνη βέβαια δίχως καμία σκέψη, δεν άλλαξε την επιλογή της.

Παρά τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπλοκές, η Abigail δεν εκφράζει τη λύπη της για την απόφασή της να κάνει μια έκτρωση. Αντιθέτως δηλώνει «υπερήφανη» για τον εαυτό της που κατάφερε να περάσει κάτι τέτοιο μόνη της.

Η ίδια μάλιστα είπε στην Manchester Evening News: «Είμαι περήφανη για την άμβλωση μου – και προσπαθώ να βοηθήσω τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα, να πάρουν μια ανάλογη απόφαση»

«Θέλω να γίνουν οι εκτρώσεις πιο εύκολες και οι γυναίκες να μην ντρέπονται που πήραν μια τέτοια απόφαση», τόνισε η ίδια.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»