15 διάσημες που πήραν κιλά κι έγιναν πιο εντυπωσιακές! [photos]

Μια ιδιαίτερη τάση παρατηρείται στους κόλπους των celebrities του Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα. Όλο και πιο πολλές ηθοποιοί προσπαθούν να χάσουν βάρος για να δείχνουν πιο fit στη μουσική σκηνή και στο κόκκινο χαλί, να τσιμπήσουν πιο αβανταδόρικους ρόλους ή ακόμα μα αντέξουν την τεράστια πίεση που τους ασκείται προκειμένου να φαίνονται αδύνατες.

Υπάρχουν όμως και κάποιες που πέρασαν από αυτό το στάδιο, είδαν τις τραγικές συνέπειες που αυτό συνεπάγεται στην υγεία τους και αποφάσισαν να αντισταθούν σ΄αυτά τα πρότυπα!

Ονόματα σαν αυτά που σας παρουσιάζουμε έχουν υιοθετήσει πλέον μια ισορροπημένη αντίληψη  και προτιμούν τα σώματά τους να είναι και να φαίνονται υγιή. Γι΄αυτό έχουν κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωής και προσέχουν πολύ να τρώνε υγιεινά. που περιλαμβάνει γυμναστική και προσεγμένη διατροφή.

Με δυο λόγια έχουν καταφέρει να δηλώσουν ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλους όσους προσπαθούν να τους επιβάλλουν ανθυγιεινά πρότυπα ζωής και προτιμούν να χάσουν δουλειές παρά να διακινδυνεύσουν την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Και πραγματικά αυτό τους πάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ : Life.Gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα