“Έτσι το είπα στην κόρη μας”: Ράκος η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, κατέρρευσε στην κάμερα για τον χαμό του

Αυτή την ώρα στην Λήμνο η κηδεία του Νίκου Ρόκκου, αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος πνίγηκε στη θάλασσα το περασμένο Σάββατο 30/12.

Τι αποκάλυψε

Η πρώην σύζυγός του, Γιάννα Φαφαλιού ταξίδεψε στην Λήμνο για να αποχαιρετήσει τον Νίκο Ρόκκο στην τελευταία του κατοικία. Η ίδια μίλησε συγκλονισμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου.

«Δεν θα μπορούσα να μην έρθω στην κηδεία του Νίκου. Και για τον ίδιο τον Νίκο, που αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και να είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι για το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Οι κουμπάροι μας με ενημέρωσαν ότι αγνοείται.

Λέω «αποκλείεται να έχει πάθει κάτι ο Νίκος». Λέω θα με πάρουν να μου πουν ότι βρέθηκε. Εγώ το είπα στην κόρη μου, ήταν έξω με τους φίλους της. Δεν ήθελα να το μάθει από κάπου αλλού. Την πήρα όπως το όφειλα, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ καλός πατέρας, με χιούμορ, πλάκα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Θα θυμάμαι για πάντα το χαμόγελό του» εξομολογήθηκε η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Στέλιο Ρόκκο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν» τόνισε η Γιάννα Φαφαλιού.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»