1 στα 3 ελληνικά σπίτια την έχει – Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ αν βρίσκεται αυτή η συσκευή στο σαλόνι σου

«Έρχονται» βαρύτιμα πρόστιμα για τους χρήστες που έχουν στην κατοχή τους συσκευές πειρατικές που υποκλέπτουν τηλεοπτικό περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών.

Πλέον εκτός από αυτούς που προμηθεύουν στην αγορά τέτοιου είδους συσκευές θα τιμωρούνται και οι χρήστες σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο ώστε να παταχθεί το φαινόμενο της τηλεοπτικής πειρατείας. Πρόστιμα για την κλοπή τηλεοπτικού περιεχομένου και στους χρήστες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου. Ενώ την ίδια ώρα σας επιβάλλεται πρόστιμο έως 5.000 ευρώ αν έχετε ΑΥΤΟ το εισόδημα

1 στα 3 ελληνικά σπίτια την έχει

Δηλαδή, όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή είναι πολύ πιθανό, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις άλλες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο.

Συνεπώς, εκτός από τους ανθρώπους που στήνουν το παράνομο δίκτυο, πουλάνε τις συσκευές και εισπράττουν τα μαύρα χρήματα, τώρα θα κινδυνεύουν να πληρώνουν και οι πελάτες, εφόσον εντοπιστούν.

Πρόστιμα για την κλοπή τηλεοπτικού περιεχομένου και στους χρήστες! Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου.

Δηλαδή, όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή είναι πολύ πιθανό, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις άλλες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο

Related posts

Αγία Βαρβάρα: Auτές είναι οι 4 «θανάσıμες» λέξεıς που εiπε ο γαμπρός στον πεθερό και τον εξóργıσε

Σάλος με τους Παλαιοχριστιανούς: Αυτός είναι ο άνθρωπος που κατονόμασε ο Μανώλης ως πατέρα του παιδιού της κόρης του

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτιρίου, σε σοκ ο υπάλληλος καθαριότητας που το βρήκε