Ψυχρολουσία για τους Οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον: Βγήκαν να Πανηγυρίσουν την Νίκη της αλλά έφαγαν την ήττα της Ζωή τους!

Η αποψινή αναμέτρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες για το χρίσμα της προεδρίας της χώρας, όπως φαίνεται βγάζει νικητή τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, που όλες οι προβλέψεις τον έβγαζαν δεύτερο στις δημοσκοπήσεις. Οι υποστηρικτές της υποψήφιας του Δημοκρατικού κόμματος Χίλαρι Κλίντον εμφανώς απογοητευμένοι και σε πολλές περιπτώσεις σοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν την έκβαση των αποτελεσμάτων. 

Οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον συγκεντρώθηκαν στο κτίριο Jacob K Javits Center στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με σκοπό να να γιορτάσουν τη νίκη της, αλλά τα αποτελέσματα τους απογοήτευσαν οικτρά και όλοι οι παρευρισκόμενοι είτε έκλαιγαν είτε δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα αποτελέσματα.

Στο μεταξύ, οι υποστηρικτές του Τραμπ προσκαλέστηκαν σε μια ιδιωτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Χίλτον της Νέας Υόρκης, χαίρονται για την αναπάντεχη νίκη του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών και ζητωκραυγάζουν για τον Τραμπ, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, που είναι εύκολο να διακρίνετε σε ποια πλευρά ανήκουν οι υποστηρικτές του κάθε κόμματος:

Credit: Dailymail

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»