Το πρώτο αίτημα της 35χρονης από την φυλακή: Τι συνέβη τις πρώτες ημέρες παραμονής της

Η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της ειδεχθούς επίθεσης με θειικό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα έχει μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τις τελευταίες ημέρες και η διευθύντρια των φυλακών μίλησε στον Alpha για τις πρώτες ημέρες της και το τι ζήτησε όσο βρίσκεται προφυλακισμένη.

Η 35χρονη που συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, παρότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον της ξεκίνησε τις τρεις τελευταίες ημέρες να δέχεται κανονικά τροφή, τρία γεύματα, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό κανονικά. Θυμίζουμε ότι τις πρώτες ημέρες μετά τη σύλληψή της αρνείτο να δεχτεί τροφή και νερό.

Η διευθύντρια των φυλακών ερωτήθηκε αν υπάρχει κίνδυνος να δεχτεί επίθεση μέσα στις φυλακές και πώς θα αντιμετωπιστεί ως νεοεισαχθείσα. Η απάντηση ήταν ότι ακολουθήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις πρώτες 14 ημέρες της παραμονής της στην φυλακή θα βρίσκεται σε καραντίνα, όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τις πρώτες αυτές ημέρες προαυλίζεται μόνη της λόγω του κορωνοϊού και δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες γιατί δεν έτυχε να υπάρχει κάποια άλλη εισαγωγή.

Ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη ότι η 35χονη έκανε το πρώτο αίτημά της μέσα από την φυλακή και αυτό ήταν για εργασία. Το αίτημά της θα περάσει από το συμβούλιο με την ίδια να έχει επιλέξει το καφενείο και τη βιβλιοθήκη ως χώρους που θέλει να εργαστεί. Παρόλα αυτά αν της επιτραπεί να εργαστεί αλλά και σε ποια θέση εργασίας θα τοποθετηθεί θα αποφασιστεί μόνο από το συμβούλιο των φυλακών.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα