Τα fake news για την Ευγενία Μανωλίδου και η απουσία συγγνώμης

Τη σύζυγο Ευγενία Μανωλίδου έβαλαν στόχο τα τρολς του διαδικτύου διακινώντας fake news που όμως τα αναπαρήγαγαν και επώνυμοι ασκώντας όπως για παράδειγμα η Έλενα Ακρίτα, αλλά και άλλοι που μέχρι στιγμή απέφυγαν να ζητήσουν έστω μια συγνώμη. «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα» σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ένα fake news είναι αρκετό. Και όσο μεγαλύτερο είναι και όσο αφορά ένα γνωστό πρόσωπο τόσο περισσότερο γίνεται πιστευτό. Όταν πέφτουν στην παγίδα όμως και επώνυμοι και το σχολιάζουν τότε το λιγότερο που μπορεί να γίνει όταν η «είδηση» διαψεύδεται είναι να ειπωθεί μια συγνώμη.

Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου. Τη σύζυγο του Αδωνι Γεωργιάδη που βρέθηκε στο στόχαστρο των fake news μέσω μιας ανάρτησης που τη φέρει να δηλώνει ακολούθησε ένα οικονομικό προγραμματισμό και ως οικογένεια πέρασαν 7 ημέρες με 38,40 ευρώ και μάλιστα μαζί με το σούπερ μάρκετ.

Η ψεύτικη αυτή ανάρτηση υιοθετήθηκε ασμένως από τρολς και επωνύμους του ΣΥΡΙΖΑ. Υιοθετήθηκε και από άλλου. Η Έλενα ακρίτα έσπευσε μάλιστα να σχολιάσει, να επικρίνει την Ευγενία Μανωλίδου και να σημειώσει σε ανάρτησή της ότι «παπαρολογεί».

«Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον.»

Θέμα ντροπής όμως έθεσε και ο Αδωνις Γεωργιάδης (που σημειωτέον δεν είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης). Ντροπής για την αναπαραγωγή και τα σχόλια και την προσπάθεια που γίνεται να χτυπηθεί ο ίδιος μέσα από ψευδής αναρτήσεις και ειδήσεις για τη σύζυγό του. Και καλεί όλους να αφήσουν τις οικογένειες εκτός. Και τους υποτιθέμενους σοβαρούς που σχολιάζουν αυτή την ανάρτηση που αν μη τι άλλο δείχνει πως πρόκειται για προσπάθεια να χτυπηθεί ο υπουργός της κυβένρησης.

Συγκεκριμενά, αναφέρει ο Αδ. Γεωργιάδης:

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;»

Πηγή: omorfhzwh.gr

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»