Τέλος στην καθημερινή ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς (Δ) με τον επιστημονικό συνεργάτη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα (Α) μιλούν στην συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού, στο υπουργείο Υγείας, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μετά από πολλές εβδομάδες ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα μας δίνουν καθημερινό ραντεβού στις έξι το απόγευμα. Ποιες ημέρες θα γίνεται η ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Η αγαπημένη συνήθεια όλων, η καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά αραιώνει.

Το επόμενο διάστημα η ενημέρωση θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Καθημερινά πάντως θα εκδίδονται γραπτές ανακοινώσεις και θα γίνονται έκτακτες ενημερώσεις αν παραστεί ανάγκη.

Η Κυριακή σύμφωνα με την Καθημερινή μπήκε στο πρόγραμμα γιατί είναι η ημέρα πριν από την κάθε κρίσιμη Δευτέρα που θα είναι για το επόμενο διάστημα ημέρα άρσης των μέτρων.

Σήμερα η ενημέρωση θα γίνει κανονικά και θα είναι παρών και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης για να ενημερώσει για το άνοιγμα των καταστημάτων την Δευτέρα 11 Μαΐου.

Η χαλάρωση αυτή συμβαίνει και στο εξωτερικό. Ειδικότερα στην Γερμανία σταμάτησε εντελώς και όπως ανακοινώθηκε θα επανέρχεται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα