«Σώστε το 2 μηνών παιδί μου , σας παρακαλώ!» Συμβαίνει τώρα.

«Αν υπάρχει δημοσιογράφος εδώ μέσα,παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου χρειάζομαι βοήθεια για το μωρό μου 2 μηνών όπου βρέθηκε κύστη στον εγκέφαλο του η οποία ανάπτυσεται συνεχώς και μπορεί να προκαλέσει τα χειρότερα. Πρέπει να γίνει άμεσα μαγνητική ώστε να διαγνωστεί αν πρόκειται για υδροκεφαλιο καρκίνο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το παίδων μας δίνει ημερομηνία 2 Ιανουαρίου όμως επείγει για σήμερα η αύριο.κινδυνεύουν να πειραχτουν νεύρα στην καλύτερη περίπτωση.»

Και το έκανα. Επικοινώνησα με την Λίζα Βαλαβάνη η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού περιμένοντας να κάνει μαγνητκή τομογραφία. Ένα μηχάνημα εξυπηρετει εκατοντάδες παιδάκια και μεγαλύτερους σε ηλικία. Το μωρό της είναι σε λίστα αναμονής, ενώ οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την ζωή του.

«Θέλω να σωθεί το παιδί μου. Κάντε κάτι. Η γιατρός της μας είπε ότι λείπει το μισό κεφάλι του. Ο μισός εγκέφαλος και μεγαλώνει ραγδαία η περίμετρος του κεφαλιού του. Δεν υπάρχει κανείς να με ενημερώσει. Κανείς να μου πεί τι να κάνω. Θέλω να γράψετε και να με βοηθήσετε. Θέλω κάποιος να δεί την περίπτωση του μωρού μου. Έχω δυο ακόμη παιδιά, δεν ξέρω τι να κάνω».

Το διαβάσαμε στο blogs.gossip-tv.gr

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα