Συναγερμός: «Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν χημική επίθεση στην…» Ποια ευρωπαϊκή χώρα θα χτυπήσουν

Την ώρα που η Τουρκία αλλά και πολλές χώρες θρηνούν τον άδικο θάνατο 39 αθώων ανθρώπων τα νέα που έρχονται από τη Βρετανία είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά.

Ο Βρετανός υπουργός Ασφαλείας Ben Wallace ανακοίνωσε πώς έχει σοβαρές πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος και συγκεκριμένα οι τζιχαντιστές, σχεδιάζουν χημική επίθεση στη Βρετανία.

«Θα μπορούσαν άνετα να παράξουν αέριο μουστάρδας που χρησιμοποιούν τακτικά στη Μέση Ανατολή. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό στο να επιτίθενται μαζικά σε λαούς».

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η Αλ Κάιντα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και είναι μια αυξανόμενη απειλή για τον πλανήτη.

Ο Ben Wallace κάλεσε τον Βρετανικό λαό να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση και είπε επίσης ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιεί διαρκώς ασκήσεις ετοιμότητας.

Και όλα αυτά, όταν πριν λίγες ώρες χτύπησαν την Κωνσταντινούπολη με απολογισμό 39 νεκρούς. Ο μακελάρης γάζωνε επί ώρα τους θαμώνες του κλαμπ, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να πέσουν στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου για να σωθούν.

Ο δράστης της επίθεσης σε κλάμπ της Κωνσταντινούπολης άλλαξε πέντε γεμιστήρες για να σκορπίσει τον θάνατο, ενώ φορούσε σκούρο σακάκι όταν μπήκε στο κλαμπ Reina και βγήκε με λευκό.

Έδειχνε αρκετά ψύχραιμος, όπως λένε τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ εκτιμάται ότι πριν από την επίθεση έκανε διερεύνηση του χώρου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν από την επίθεσης ο μακελάρης φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ», εντείνοντας τις υπόνοιες ότι το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται πίσω από την πρωτοχρονιάτικη επίθεση.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»