Συμμορία με ανηλίκους ηλικίας από 10 ετών λήστευαν πεζούς και οδηγούς στις Αχαρνές. Χτυπούσαν τα θύματά τους και έδιναν εντολή σε εκπαιδευμένο σκύλο να τους επιτεθεί…

Βίαιη συμμορία αποτελούμενη κυρίως από ανηλίκους που λήστευε πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων εξαρθρώθηκε στις Αχαρνές. Στη συμμορία ήταν μέλη εννέα άτομα ηλικίας από 10 έως 20 ετών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξάρθρωσή της βίαιης συμμορίας, κυρίως ανηλίκων, έγινε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, στον καταυλισμό Ρομά της Αγίας Σωτήρας….

Τον τελευταίο μήνα, οι κατηγορούμενοι δρούσαν γύρω από τον συγκεκριμένο καταυλισμό και λήστευαν τα θύματα τους αφού πρώτα τα ακινητοποιούσαν. Οι ανήλικοι δράστες δεν δίσταζαν να χτυπήσουν τα θύματά τους για να μπορέσουν να αρπάξουν χρήματα, τιμαλφή και κινητά τηλέφωνα. Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, που του έδιναν εντολή να επιτεθεί στα θύματά τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Ανηλίκων, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

gazzeta …

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»