Συγχαρητήρια! Αυτή είναι η εταιρία παράδειγμα προς μίμηση!

Τώρα που βγήκαν οι βάσεις ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Η Αμοιρίδης-Σαββίδης για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει αυτούς που έχουν ανάγκη και φέτος εξοπλίζει το σπίτι σε 100 Αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές! Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά πέρσι και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς δόθηκε η δυνατότητα σε 50 αριστούχους φοιτητές να εξοπλίσουν το νέο τους σπίτι.

Μετά από αυτή την επιτυχία η Αμοιρίδης-Σαββίδης όχι μόνο συνέχισε την δράση, αλλά διπλασίασε τον αριθμό των σπιτιών που θα εξοπλιστούν. Η γνωστή για τις κοινωνικές της δράσεις εταιρία από την Θεσσαλονίκη εκπλήσσει για ακόμα φορά με τις πρωτοβουλίες της, καθώς σε μια δύσκολη περίοδο για όλες τις οικογένειες που ετοιμάζονται να στήσουν τα νέο σπιτικό του φοιτητή τους πλέον, έρχεται να συνδράμει καθοριστικά!

Ένα συγχαρητήρια λοιπόν στην Αμοιρίδης-Σαββίδης που σε αυτούς τους καιρούς δίνει το παράδειγμα και ανοίγει τον δρόμο και για άλλες δράσεις που μπορούν να ανακουφίσουν τους δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας. Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία και συμφωνούμε ᾽᾽Στη ζωή δεν είναι όλα εύκολα, αλλά όταν τα καταφέρνεις παρά τις δυσκολίες τότε σου αξίζει κάτι περισσότερο από ένα μπράβο – σου αξίζει η έμπρακτη επιβράβευση.᾽᾽

Για να συμμετάσχετε μπείτε εδώ: www.morris.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα