ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία στο φως: Δείτε πως η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τη φόνισσα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου (Βίντεο)

Η γυναίκα που δολοφόνησε τον ίδιο της τον άντρα τον καπετάνιο Θανάση Λάμπρου, υποκρίνεται στην εκπομπή Φως το Τούνελ πριν ένα μήνα περίπου…

Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, όσο καλός ψεύτης να είναι κάποιος… η γλώσσα του σώματος δεν μπορεί να λέει συνέχεια ψέμματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή Φως το Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη σας σημειώνουμε τα λεπτά που η γυναίκα-αράχνη άρχισε να δείχνει πως λέει ψέμματα και προσέξτε το πρόσωπο και το κορμί της που είναι σε ανησυχία.

Στο 5ο λεπτό του βίντεο με το τσαντάκι αρχίζει η αρχή που μπερδεύεται και προσπαθεί να καλυφθεί αλλά το πρόσωπό της προδίδει πως λέει ψέμματα. Στο 6ο λεπτό αρχίζει να μπερδεύεται, ενώ στο 8ο λεπτό αρχίζει ο εγκέφαλος της τα έχει χάσει από το άγχος να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και ομολογεί εν αγνοία της.

Επίσης, η εμμονής της να επιρρίπτει τις ευθύνες στην αστυνομία είναι το άγχος για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Να τονίσουμε πως η Αγγελική Νικολούλη με τις ερωτήσεις και το βλέμμα της δείχνει να έχει καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω απο αυτή την δολοφονία, καθώς η συζυγοκτόνος κουνά με νευρική αμηχανία το δεξί της χέρι.

[via]

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα