Στο ίδιο σημείο που έχασε τη ζωή της η Τζίνα Βογιατζή, προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας της

Απερίγραπτο είναι το δράμα που βιώνει η οικογένεια της άτυχης Τζίνας Βογιατζή, που έχασε άδικα τη ζωή της στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Η πανέμορφη Τζίνα Βογιατζή που σπούδαζε Οδοντιατρική και παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα, αρχές Απριλίου. Οι περαστικοί είχαν εντοπίσει το πτώμα της πολυτάλαντης νεαρής κοπέλας και σε κοντινό σημείο, το κατοικίδιό της ζωντανό.

Το δράμα που βιώνει η οικογένεια της άτυχης καλλονής είναι αβάσταχτο, όπως άλλωστε και για όλους τους γονείς που χάνουν τα παιδιά τους, ενώ η προσπάθεια να το αποδεχτούν θέλει μεγαλείο ψυχής και δύναμης.

Βιώνοντας τον πόνο που κάθε γονιός εύχεται να μην ζήσει ούτε ο χειρότερος εχθρός του, ο πατέρας του άτυχου μοντέλου προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, ακριβώς στο ίδιο σημείο που η πανέμορφη Τζίνα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο 67χρονος πατέρας της, έριξε το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαινε, στον γκρεμό του παλιού λατομείου στο Ωραιόκαστρο, εκεί δηλαδή που βρέθηκε νεκρό το 20χρονο παιδί του.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής κατάφερε να τον απεγκλωβίσει ζωντανό και χαροκαμένος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»