Σοκ στη Θεσσαλονίκη με 46χρονη: Πώς έκαψε ζωντανό τον σύντροφό της

Πώς προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον σύντροφό της 46χρονη στη Θεσσαλονίκη;

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σήμερα (08-12-2016), 46χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «Εμπρησμού».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, πρώτες πρωινές ώρες της 08-12-2016, στην περιοχή Ευαγγελίστριας Θεσσαλονίκης, ενώ βρισκόταν εντός της οικία της, στην οποία διαμένει με 61χρονο ημεδαπό, έθεσε φωτιά σε κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο προαναφερόμενος, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν, ο σοβαρός τραυματισμός του 61χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, φέροντας σοβαρά εγκαύματα και ο ελαφρύς τραυματισμός της 46χρονης, η οποία επίσης νοσηλεύεται, φρουρούμενη.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου.

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 1:25, σε ισόγεια οικία στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη.

Στο σπίτι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 23, διέμεναν ένας 61χρονος και η 46χρονη σύζυγός του, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»