Πρώτος πάλι ο Alpha και στην Ενημέρωση! Το 30% άγγιξε το Κεντρικό του Δελτίο!

Ισχυρή παραμένει η παρουσία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha καθώς όπως δείχνει και ο πίνακας τηλεθέασης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.  Γρήγορο, άμεσο κι αξιόπιστο, έχοντας πίσω μια καλοκουρδισμένη δημοσιογραφική μηχανή είναι η πρώτη επιλογή για ενημέρωση, τα τελευταία χρόνια.

Χθες ήταν μια σαρωτική μέρα για τις ειδήσεις του Alpha αφού κυριάρχησε καταγράφοντας ποσοστό 21,1% στο δυναμικό κοινό 15-55 και 20% στο σύνολο κοινού. Το υψηλότερο ποσοστό το σημείωσε στις γυναίκες 15-24 με ποσοστό 29,6%.

Από την άλλη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, το οποίο μεταδίδεται την ίδια ώρα, έμεινε πίσω περίπου 10 μονάδες, αν και είχε πολυδιαφημίσει τη νέα του εικόνα. Μια εικόνα που πρώτος ο Alpha παρουσίασε στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας. Οι τηλεθεατές για ακόμα μια μέρα εμπιστεύτηκαν την αξιόπιστη ενημέρωση του Alpha, το πλήρες δελτίο του με έγκυρα ρεπορτάζ και τον κατέταξαν για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις κατέγραψε 7,5% (15-44) & 13,1% (σύνολο κοινού).

Την πλάτη του Alpha όμως είδαν και τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται όμως σε διαφορετική ώρα. Το Star σημείωσε 16,5% (15-44) & 18,8% (σύνολο κοινού) και ο ΣΚΑΪ 6,5 (15-44) & 10,7% (σύνολο κοινού).

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»