Προβολή παιδικής ταινίας «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Η παιδική ταινία «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, αντίστοιχα, στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone στην Χαλκίδα, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλα τα έσοδα προβολής της ταινίας και τις δύο ημέρες, θα προσφερθούν για την στήριξη της προσπάθειας που γίνεται να μεταφερθεί ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ στην Αμερική για να χειρουργηθεί άμεσα.

Κόστος εισιτηρίου 5 ευρώ.
Ώρα προβολής: 16:45

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι, όμως, χαρούμενοι στο βασίλειο με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Το μονοπάτι για τον θρόνο χαράσσεται με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με τη βοήθεια των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα σταθεί στο ύψος του και θα διεκδικήσει αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν.

Σκηνοθεσία: Jon Favreau
Σενάριο:Jeff Nathanson

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΒΡΑΖΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: eviaportal.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα