Ο ηθοποιός του Prison Break παραλίγο να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα της νέας σεζόν.

Γνωστός παγκοσμίως για το ρόλο του στη σειρά-φαινόμενο, ως αδερφός του έτερου πρωταγωνιστή, Γουέντγουορθ Μίλερ (Wentworth Miller), με τον οποίο μπλέκουν σε μια σειρά περιπέτειες με το νόμο και καταλήγουν, συχνά-πυκνά, στη φυλακή.

Ο Παρσέλ είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς στο Μαρόκο, το οποίο θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο για τη ζωή του όπως μεταδίδει η DailyMail.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε τις ανέβασε ο ίδιος ο ηθοποιός στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε και ο ίδιος στο Instagram, «διασκεδάζοντας», παρά τον πόνο του, με το όλο σκηνικό, οι γιατροί του είπαν ότι εκείνο που τον έσωσε ήταν στην πραγματικότητα το… γερό του κεφάλι! Και αυτό γιατί, όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, η σιδερένια μπάρα που του ήρθε… κατακούτελα, λίγο έλειψε να τον αφήσει στον τόπο!

Ευτυχώς για τον Παρσέλ, η γερή του κράση -οι γιατροί του είπαν ότι ο ιστός στο κεφάλι του είναι αρκετά σκληρός- απέτρεψε τα χειρότερα και εκείνος… γλίτωσε με σοβαρά τραύματα και με σπασμένη μύτη σε δύο διαφορετικά σημεία. Μάλιστα, όντας, όπως προείπαμε, δεόντως… ξεροκέφαλος, έσπευσε να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς, παρά τη σοβαρότητα που παρουσίαζαν τα τραύματά του.

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»