Ξέσπασμα Χαρδαλιά: Η αλητεία έχει και τα όριά της – Δεν κάνω βήμα πίσω

«Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας» διεμήνυσε ο υφυπουργός.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστρεψε τα πυρά του εναντίον μιας «ψευδούς» και «συκοφαντικής είδησης».

Στα δικαστήρια η «παρουσιάστρια» που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : GRTIMES.GR
Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά
Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός στο ποστ του ανέβασε ένα κείμενο που αναφέρει πως είναι δικαιούχος 5% των μετοχών στο εργοστάσιο LFC κατασκευής μάσκας μιας χρήσης.

«Καταλάβατε τώρα; Κάπως έτσι χτίζεις βίλες» επισήμανε η ανάρτηση, με τον κ. Χαρδαλιά να σπεύδει να την καταγγείλει ως αναληθή, ενώ ανακοίνωσε και την υποβολή μηνύσεων.

Αναλυτικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως επειδή «και η αλητεία έχει τα όριά της» και διευκρινίζει πως ο ίδιος «ουδεμία συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα, επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται από το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική “είδηση”».
Μάλιστα, στο ίδιο αυστηρό ύφος συνέχισε λέγοντας πως δεν θα κάνει βήμα πίσω στη μάχη «απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκεμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνωμοσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό!».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»