Μοναδική Προσφορά 20 Ευρώ για το Φεστιβάλ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!

Mε την χορηγία του Music In Greece, το Odyssia Festival, το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής της χρονιάς, εκδίδει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην μοναδική τιμή των 20 ευρώ!

Με την ευγενική χορηγία του MusicInGreece, εκδίδεται περιορισμένος αριθμός προνομιακών εισιτηρίων! Οι τυχεροί που θα τα αποκτήσουν, επιπλέον της οικονομικής τιμής, με κάθε αγορά στηρίζουν το Χαμόγελο Του Παιδιού!

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ προσκαλούν όλους όσους αγαπούν την διασκέδαση να δείξουν και έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία μέσα από αυτή την μοναδική προσφορά!

Έτσι αντί των 30 ευρώ που είναι η κανονική τιμή των ημερήσιων εισιτηρίων του φεστιβάλ, προσφέρουν αυτά τα ειδικά εισιτήρια με 20 μόλις ευρώ μαζί με την προτροπή «Πάρε το δικό σου εισιτήριο τώρα και έλα να φτιάξουμε μαζί έναν καλύτερο κόσμο!»

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (fb.com/wearehereandnow)

Το κόστος διαχείρισης των προνομιακών εισιτηρίων (1,5 ευρώ ανά εισιτήριο) θα προσφέρουν οι διοργανωτές στον πολύπαθο τα τελευταία χρόνια Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος παρόλη την ανεκτίμητη προσφορά του, κινδύνευσε ακόμα και με κλείσιμο αφού οι οικονομικοί του πόροι έχουν περιοριστεί πάρα πολύ, λόγω και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας.

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (fb.com/wearehereandnow)

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων τους και μπορείτε να τα αποκτήσετε εδώ.

Info:

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη στον Σχοίνο Κορινθίας, ένα μικρό γραφικό κόλπο με το ομώνυμο γραφικό ψαροχώρι, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα.

Διαθέτει ένα από τα σημαντικότερα μουσικό καλλιτεχνικά line ups σε διεθνές επίπεδο και κλείνει ιδανικά την φετινή φεστιβαλική σεζόν και συγκεντρώνει τα φώτα της παγκόσμιας μουσικής φεστιβαλικής σκηνής, αφού έρχονται να συμετάσχουν σε αυτό καλλιτέχνες και επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου!

Είναι το πρώτο φεστιβάλ τεχνών και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, τα «αντίστοιχα» που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα είναι φεστιβάλ αμιγώς μουσικής διασκέδασης ή αμιγώς εικαστικών τεχνών.

Αξίζει να το επισκεφθείς έστω και για μία μέρα! Με το προνομιακό εισιτήριο των 20 ευρώ και το κόστος μεταφοράς με λεωφορεία από και προς το φεστιβάλ στα 9 ευρώ, οι διοργανωτές μας υπενθυμίζουν ότι οι καλύτερες στιγμές του φετινού καλοκαιριού είναι μπροστά μας και έρχονται σύντομα!

Το φεστιβάλ ξεκινά την Τρίτη 30 Αυγούστου και ολοκληρώνεται ακριβώς μία εβδομάδα μετά, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ www.odyssiafestival.com και την σελίδα της Οδύσσειας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα