Μεγαλοοικονόμου: «Ο Τσίπρας Είναι Ίδιος Ο Τζορτζ Κλούνεϊ»

Από το 2015 που ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό ότι από το Κοινοβούλιο έχει περάσει ότι πιο γελοίο έχει υπάρξει στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Ποιους να πρωτοθυμηθούμε;

Όχι ότι οι προηγούμενοι έφεραν προκοπή στη χώρα. Τα ίδια σκ@τ@ ήταν αλλά ας πούμε ότι υπήρχε ένας κοινοβουλευτικός διάλογος επιπέδου. Είναι πραγματικά λυπηρό για αυτή τη χώρα που επέλεξε διαταραγμένους ανθρώπους να εκπροσωπήσουν το λαό. Μία από αυτούς είναι αυτή η τρελή μπαμπόγρια η Μεγαλοοικονόμου που κάποιοι την ψήφισαν κιόλας για να μπει στη Βουλή. Μια λυπηρή παρουσία που μόνο για τις lifestyle στήλες αξίζει.

Ένα ακόμα επεισόδιο του… αστερισμού Μεγαλοοικονόμου που ζει και υπομένει η χώρα ζήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου με την συνέντευξή της στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου στο Open. Και «τί» να πρωτο-αναπαράγουμε δηλαδή από τις γελοίες φράσεις που χρησιμοποίησε για οτιδήποτε βλακώδες υπάρχει στη χώρα.

Αρκεί να σας πούμε ότι πήγε εκεί για να παρομοιάσει τον Τσίπρα… με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (!)

Ευχή όλων μας είναι να περάσουν όλοι αυτοί οι τύποι σαν τη Μεγαλοοικονόμου στην ανυποληψία και στο περιθώριο στις επερχόμενες εκλογές. Η χώρα δεν αντέχει άλλους τρελούς βουλευτές.

*Όσοι «αντέχετε» να δείτε και να ακούσετε, ιδού… (με δική σας ευθύνη!)


— όσο για το «πριν» και το «μετά» τα σχόλια δικά σας… 

[makeleio.gr]

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»