«Μαύρα» Χριστούγεννα… Νεκρός ο 21χρονος Παναγιώτης που επέβαινε σε όχημα που έπεσε σε γκρεμό 190 μέτρων

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα Χριστούγεννα στα μαύρα θα ντυθεί άλλη μία οικογένεια στην Κύπρο – Νεκρός ο 21χρονος Παναγιώτης – Το όχημα που επέβαινε έπεσε σε γκρεμό 190 μέτρων – Σε σοβαρή κατάσταση 20χρονος – Βρίσκονταν σε εξοχικό με φίλους τους

Θρήνος και θλίψη προπαραμονή Χριστουγέννων για άλλο έναν συνάνθρωπο μας που «έσβησε» έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Θύμα αυτή τη φορά ο 21χρονος Παναγιώτης Παναγιώτου από την Αγλαντζιά.

Η ολοκλήρωση της σχεδόν πεντάωρης επιχείρησης της ΕΜΑΚ για εντοπισμό και ανάσυρση των δύο επιβαινόντων του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό 190 μέτρων στον δρόμο Κανναβιών-Σπηλιών στην επαρχία Λευκωσίας, έφερε τα κακά μαντάτα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8:10 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από φίλους ενός 20χρονου και ενός 21χρονου ότι είχαν αναχωρήσει από την εξοχική κατοικία στην Αγία Ειρήνη Κανναβιού για να οδεύσουν προς Κυπερούντα και από έκτοτε αγνοούνταν.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς μετέβησαν στους δρόμους που αναφέρθηκαν όπου γύρω στις 8:30 εντόπισαν το όχημα σε γκρεμό βάθους 190 μέτρων. Οι δύο νεαροί βρίσκονταν εκτός του οχήματος. Προσεγγίστηκαν και ο ένας νεαρός, ηλικίας 20 χρόνων ο οποίος ήταν και ο οδηγός του οχήματος κατά την αναχώρηση τους, ανταποκρινόταν και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο 21χρονος δεν ανταποκρινόταν.

Στην περιοχή κλήθηκαν μέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γύρω στη μία και είκοσι τα ξημερώματα κατάφεραν να ανασύρουν τα δύο νεαρά πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο νοσοκομείο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 21χρονου Παναγιώτη ενώ ο 20χρονος φίλος του εισήχθη στο χειρουργείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες το όχημα των δύο νεαρών έπεσε στο γκρεμό.

Πηγή: chnews.com.cy

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα