Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δώρο Χριστουγέννων στους πολίτες είναι ένα λάθος του παρελθόντος»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το δώρο Χριστουγέννων σε ομιλία του στην Κύπρο, που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια

Ακόμη μία αποκάλυψη για το πρόγραμμα και το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Πρόεδρος της αξιωματικής, μιλώντας εκτός Ελλάδος.

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το δώρο Χριστουγέννων
Ο κ. Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Κύπρο κατηγόρησε την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «λάθος» από το παρελθόν το δώρο Χριστουγέννων.

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος.

»Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων.

»Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Πρόσθεσε δε ότι με το δώρο Χριστουγέννων «επί της ουσίας μετατραπούν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος.

Τι υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί για δώρο Χριστουγέννων αν η Νέα Δημοκρατία γίνει Κυβέρνηση στις εκλογές του 2019
»Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

«Επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Δείτε στο βίντεο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλάει για το δώρο Χριστουγέννων:

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο με την Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, τέλος τα δώρα Χριστουγέννων αν βγει η Νέα Δημοκρατία.

Πηγη; cnn.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα