Κυνηγός θησαυρών αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του “Χρυσού Τρένου των Ναζί”

Ένας 85χρονος κυνηγός θησαυρών που έχει περάσει τη μισή του ζωή ψάχνοντας το “Χρυσό Τρένο των Ναζί” αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά πίσω από το κυνήγι!

Ο Tadeusz Slowikowski μίλησε για τη δολοφονία, τις τακτικές εκφοβισμού της μυστικής υπηρεσίας και μία επιθανάτια εξομολόγηση, που όλα αυτά σε συνδυασμό τον οδήγησαν στην ανακάλυψη του τρένου κάτω από μία πλαγιά στην Πολωνία.

Επίσης, ο συνταξιούχος υποστηρίζει ότι γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία του τρένου, τις ταυτότητες των δύο ανδρών που υποστήριξαν ότι το βρήκαν πριν δύο εβδομάδες και την ταυτότητα του άντρα που αποκάλυψε την τοποθεσία του λίγο πριν πεθάνει.

Ο Slowikowski πρωτοάκουσε για την ύπαρξη του τρένου το ’50.

Μιλώντας στην Mail Online, ανέφερε:

Έμαθα για την ύπαρξη του τούνελ αφότου έσωσα έναν Γερμανό ονόματι Schulz όταν του επιτέθηκαν δύο άντρες. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, μου μίλησε για το τούνελ.

Στη συνέχεια, ο Schulz του είπε ότι εργαζόταν στον Πολωνικό σιδηρόδρομο μετά τον Β’ Π.Π. όταν ένας ακόμη Γερμανός του μίλησε για το μυστηριώδες τούνελ και επίσης του αποκάλυψε ότι η οικογένεια που έμενε σε ένα σπίτι κοντά στις γραμμές είχε δολοφονηθεί.

Ο Slowikowski έχει στην κατοχή του έναν χάρτη από το 1928 που δείχνει μια μυστική είσοδο στην πλαγιά, κοντά στο Walbrzych. Του δόθηκε επίσημη άδεια το 2003 να εξερευνήσει την περιοχή, σύντομα όμως έλαβε προειδοποιητικές απειλές που αφορούσαν τη ζωή του…

Αμέσως μόλις ξεκινήσαμε, 3 άνδρες με πολιτικά που κουβαλούσαν όμως όπλα, μας πλησίασαν και μας απείλησαν, ζητώντας μας να σταματήσουμε… Δεν ήξερα ποιοί ήταν, αλλά είχα τις υποψίες μου.

Λίγο αργότερα, ο σκύλος μου δηλητηριάστηκε, έσπασαν την μπροστινή πόρτα του σπιτιού μου και έβαλαν κοριούς στα τηλέφωνα. Όλα αυτά ήταν κλασικές τακτικές των μυστικών υπηρεσιών όταν ήθελαν να εκφοβίσουν κόσμο.

Η περιοχή όπου υποτίθεται πως βρίσκεται το τρένο έχει σφραγιστεί και έχουν προειδοποιήσει όλους τους επίδοξους κυνηγούς θησαυρών να μην προσπαθήσουν καν να το βρούνε.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»