Κορωνοϊος: Η Άλλη Οπτική – 5+1 Καλές Ειδήσεις από το Μέτωπο, για να μην μας πάρει από κάτω

Επειδή, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές το καλό πάντα κερδίζει και επειδή ακόμα και σε καταστάσεις με αβέβαιο μέλλον, οφείλουμε να δρούμε με αισιοδοξία, διαβάστε παρακάτω 5 καλές ειδήσεις από το μέτωπο του κορωνοϊού και δείτε με άλλη οπτική τα πράγματα:

Κλείνουν προσωρινά νοσοκομεία στην Κίνα


Προσωπικό που εργαζόταν στο τελευταίο προσωρινό νοσοκομείο για τον κορωνοϊό, γιόρτασε το κλείσιμό του, αφού τα κρούσματα στην χώρα μειώθηκαν εντυπωσιακά και πλέον τα νοσοκομεία που χτίστηκαν δεν είναι απαραίτητα.

Ηλικιωμένη νίκησε τον ιό
Μια γυναίκα 103 ετών είναι το γηραιότερο άτομο που ανέρρωσε από τον ιό, αφού θεραπεύτηκε μετά από έξι ημέρες νοσηλείας σε ένα νοσοκομείο της Wuhan.

Μειωμένα κρούσματα στη Νότια Κορέα
Άλλη μία χώρα με μειωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Η Νότια Κορέα που «χτυπήθηκε» άγρια από τον ιό αναφέρει μείωση στα περιστατικά της επιδημίας.

Θετικές εξελίξεις από τις έρευνες για τον ιό
Επιστήμονες από τον Καναδά βρίσκονται σε καλό δρόμο ως προς την έρευνα για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, κατάφεραν να απομονώσουν το στέλεχος του ιού που είναι υπεύθυνο για την εξάπλωσή του, πράγμα που σημαίνει ότι ερευνητές σε όλο τον κόσμο έχουν ένα ακόμη στοιχείο για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και την πρόληψη του ιού.

Ανοίγουν ξανά επιχειρήσεις στην Κίνα
Η Apple άνοιξε ξανά τα καταστήματά της στην Κίνα, έπειτα από έναν μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου όλα παρέμεναν κλειστά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, μάλιστα, αρχικά θα λειτουργούν με ειδικό ωράριο.

Τα κανάλια στη Βενετία είναι πεντακάθαρα


Η Ιταλία βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας με το ρεπορτάζ από τη Βενετία να αναφέρει πως παρά τις δυσκολίες, το νερό στα κανάλια της πόλης έχει χρόνια να υπάρξει τόσο καθαρό! Κάτοικοι αναφέρουν ότι μία εβδομάδα μετά την επιβολή της καραντίνας, τα κανάλια γέμισαν ψάρια!

Μάλιστα, στο λιμάνι του Κάλιαρι στην Ιταλία παρουσιάστηκαν μέχρι και δελφίνια…

με πληροφορίες από το: goodthingsguy.com

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα