Κινητοποίηση και της Ομογένειας για να σωθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τη συνδρομή του θα προσφέρει το υπουργείο Εξωτερικών, κυρίως μέσω της κινητοποίησης του ελληνισμού της Διασποράς, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», που αντιμετωπίζει πλέον οξεία οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο επικεφαλής της ΓΓ Αποδήμου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος συναντήθηκαν σήμερα στο γραφείο του υφυπουργού με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο. Στη συνάντηση αποφασίσθηκε η συνδρομή του υπουργείου Εξωτερικών στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού και ιδιαίτερα η συμβολή μέσω της κινητοποίησης του Ελληνισμού της Διασποράς.

Η προσπάθεια αρωγής στην οργάνωση θα γίνει επισταμένως και με οργανωμένο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αμανατίδης σχεδιάζει να απευθυνθεί στην Ομογένεια με επιστολή, στην οποία θα κοινοποιεί τα αιτήματα της οργάνωσης και θα γνωστοποιεί το σημαντικό έργο της. Καταρχάς, ο κ. Αμανατίδης σχεδιάζει να απευθυνθεί στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού.
[πηγή]

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα