Καλύβης: Οι διαρροές για εκλογές οδηγούν σε διάσπαση του κόμματος

“Πρέπει άμεσα να σταματήσει η πρακτική των κυβερνητικών διαρροών για πιθανολογούμενες εκλογικές ή άλλες κινήσεις της κυβέρνησης, οι οποίες ακυρώνουν για μια ακόμη φορά το κόμμα, ενώ την ίδια ώρα κλιμακώνεται μια μάχη χαρακωμάτων με πολεμική μέσα από τις τηλεοράσεις» τονίζει σε δήλωση του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης.

Ο κ. Καλύβης αναφέρει ότι “αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε δημιουργείται μια βαθειά και αξεπέραστη διχοτόμηση η οποία θα οδηγήσει σε ντε φάκτο διάσπαση του κόμματος” προσθέτοντας ότι “δεν πρέπει να παραμείνουμε απαθείς και αυτοπαγιδευμένοι στη δίνη των εξελίξεων”.

“Το συνέδριο του κόμματος πρέπει να πραγματοποιηθεί” τονίζει ο κ. Καλύβης. Επισημαίνει ακόμα ότι “είναι επείγουσα ανάγκη, με ευθύνη του προέδρου και του γραμματέα του κόμματος, να συνεδριάσει άμεσα η πολιτική γραμματεία μαζί με τα κεντρικά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, με στόχο να εξεταστούν από κοινού οι ενδεδειγμένες πολιτικές κινήσεις για την επόμενη περίοδο και να διασφαλιστεί ώστε το συνέδριο του κόμματος, που αποφάσισε η Κ.Ε., θα πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους και προϋποθέσεις”.

πηγη

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»