Κίνηση ΜΑΤ! Δείτε σε ποιο κανάλι μεταφέρεται ο Μάρκος Σεφερλής!

Ο Σεφερλής έφυγε… για STAR, το σόου του έρχεται – Το ένα απόγευμα έληξε τη συνεργασία με το Mega και το επόμενο βράδυ ανακοίνωσε μέσω τρίτου και social media τη νέα του στέγη. Ο Μάρκος Σεφερλής ξανάρχεται…

Το τέλος της συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή με το πρωινό του Mega δεν θα σήμαινε και το τέλος της τηλεοπτικής του πορείας, έχοντας ήδη δυο άλλες προτάσεις. Ο ηθοποιός-παρουσιαστής, που δεν τα βρήκε με τον Λοΐζο Ξενόπουλο του Mega, λόγω αλλαγής πλεύσης του κόνσεπτ του Mega Με Μία, είχε ανοιχτή πρόταση συνεργασίας από το κανάλι, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει την πρόταση ενός άλλου καναλιού που τον διεκδικούσε.

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Μάρκου δεν είναι άλλη από το Star, που ποθεί διακαώς να δει τα νούμερά του να ανεβαίνουν με το σόου του ηθοποιού, στον οποίο έχει δείξει εδώ και χρόνια την προτίμησή του, προβάλλοντας τις παραστάσεις του.

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει να κρύψει τίποτα, αφού τα χέρια δόθηκαν με το κανάλι και χθες το βράδυ, βρέθηκε για νυχτερινή έξοδο με δημοσιογράφο και επέτρεψε την ανάρτηση φωτογραφίας τους με λεζάντα «Με τον one man show Μάρκο Σεφερλή… Καλή αρχή στο Star» .

Φαίνεται ότι ο Μάρκος έχει αρχίσει να αγαπάει τα social media ως τρόπο επικοινωνίας με τους θιαυμαστές του, αφού μέσω Instagram και με μία ομαδική φωτογραφία του Mega με Μία, σήμανε επίσημα τη λήξη της συνεργασίας με το Mega.
[πηγή]

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»