Θρήνος: Γιατι ρε Θεέ την Κωνσταντίνα; Ήταν μόλις 21 ετών

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Κυριακή για πάντα την 21χρονη Κωνσταντίνα Δαγαλάκη, η οποία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών.

Στην κατάμεστη από κόσμο εκκλησία της Παναγίτσας στον Μασταμπά, ο πόνος και η θλίψη περίσσευαν. Συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές της άτυχης κοπέλας βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειάς της για να τους συμπαρασταθούν στον αβάστακτο πόνο τους.

Η Κωνσταντίνα Δαγαλάκη ήταν φοιτήτρια στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο ξαφνικά όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με έναν 20χρονο, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε ένα στηθαίο. Η 21χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και ο φίλος της, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Φως για το πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα θα ρίξει η προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου.

Φίλοι της με σπαρακτικά μηνύματα στο faebook εξέφρασαν στη σελίδα της Κωνσταντίνας την οδύνη τους για το τραγικό συμβάν.

Πηγη: irafina.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα