Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Γραικού

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο 46χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο 46χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Τι είπε στον ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Γραικός έλεγε ότι του χρωστούσε χρήματα και ότι τον “έριξε” στη συμφωνία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ανέφερε πως οι δύο άνδρες διαφώνησαν, πιάστηκαν στα χέρια και κατά την διάρκεια του καβγά ο Δημήτρης Γραικός έπεσε νεκρός.

Όσο για τις κινήσεις του μετά τον θάνατο του κτηνοτρόφου, ο 46χρονος ανέφερε πως πανικοβλήθηκε και πως πάνω στον πανικό του αποφάσισε να τον θάψει, όπως και το αυτοκίνητό του.

Πηγή: makthes.gr

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»