Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 38χρονο στο δρόμο Θεσσαλονίκη – Έδεσσα (video)

Ενώ πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό

Θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 38χρονο Έλληνα οδηγό ΙΧ σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ: «Χθες (4 Αυγούστου 2020) και ώρα 17.10 περίπου, στο 56ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας».

Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί υπήρξε νέο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Αρδανίου, όπου επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων-Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Δείτε video από το σημείο του τροχαίου:

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα