Θήβα: Λήστεψαν πυροσβέστες αφού τους κάλεσαν για να σβήσουν φωτιά. Επιχείρησαν να πάρουν και το πυροσβεστικό όχημα

Θύμα επίθεσης από Ρομά έπεσε το πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, όταν κλήθηκε να σβήσει φωτιά κοντά στον καταυλισμό στο Πυρί.

Οι δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα Ρομά που είχαν πρόθεση να τους ληστέψουν.

Πράγματι οι ληστές κατόρθωσαν να αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα από τον έναν πυροσβέστη, ενώ από τον άλλο απέσπασαν όσα χρήματα είχε επάνω του.

Μάλιστα, επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα. Ωστόσο, το πρωτοφανές πλιάτσικο δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιοχή δίνει περιστατικά βίας και παρανομίας. Παρά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τις συλλήψεις, συνεχίζουν ακάθεκτοι να ληστεύουν και να κλέβουν διερχόμενους οδηγούς και πολίτες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε ολόκληρο το νομό

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα