Δημήτρης Βασιλακόπουλος: Αυτός είναι ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ – Νεκρός και ο εκπαιδευτικός Νίκος Ρόδης στην Πατρών – Πύργου

Η Πάτρα και η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί για την ξαφνική απώλεια δυο Καθηγητών στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων με θύματα τον 50χρονο Δημήτρη Βασιλακόπουλο Καθηγητή Φυσικής και τον Νικόλαο Ρόδη Καθηγητή Μαθηματικών..

Οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο 50χρονος Δημήτρης Βασιλακόπουλος.Η είδηση του θανάτου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Η προσωπική του σελίδα στο fb εχει κατακλυστεί από μηνύματα αποχαιρετισμού.


82525801_470717300294752_6240451648452296704_n_0.jpg

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν όταν το όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο. Αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν οι επίσης εκπαιδευτικοί, συνεπιβάτες Χριστίνα Γκουρνέλου και ο Αναστάσιος Μπούσσιας που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

VIA

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα