Βρέφος 3 μηνών ο μικρότερος ασθενής με κορωνοϊό στην Ελλάδα

Μαζί με τη μητέρα του νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ένα βρέφος 3 μηνών το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό. Η μητέρα του, όπως είναι λογικό, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή μαζί του σε καραντίνα.

Όπως είπε, μάλιστα, στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή Live News του Mega, περιμένει και το δικό της τεστ για να διαπιστωθεί εάν είναι και η ίδια θετική στον κορονοϊό.

«Δεν έχω την καλύτερη ψυχολογία. Δεν βοηθάει ο εγκλεισμός», είπε η ίδια μιλώντας στο Mega.

Ο μικρός ασθενής γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου. Όπως είπε μάλιστα η μητέρα, η δική τους περίπτωση καταγράφεται ως κρούσμα χωρίς πηγή επαφής. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρο, δυο μήνες νωρίτερα και μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, Έμεινε εκεί για 49 ημέρες και παρότι βγήκαν και επέστρεψαν σπίτι τους το μωρό κόλλησε μια ίωση.

Ξανά νοσηλεία και μετά από κάποιες μέρες το ξεπέρασε. Κι ενώ ήταν πολύ καλά, ο σύζυγός της αποφάσισε να γυρίσει πίσω στο σπίτι τους, γιατί δεν μένουμε μόνιμα στην Αθήνα. Αλλά είχε ένα ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας. Εν τω μεταξύ το μωρό παρουσίασε και πάλι συμπτώματα ίωσης και μεταφέρθηκε στο Παίδων. Εκεί, έγιναν όλα τα τεστ και τελικά το παιδί διαγνώσθηκε θετικό στον κορονοϊό! Αναγκαστικά τους μετέφεραν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης από την Παρασκευή. Είπε ακόμα ότι της έγινε και της ίδιας τεστ και πως το παιδί είναι καλά ευτυχώς.

Ακούστε πως περιέγραψε την συγκλονιστική της ιστορία στο Live News

Πηγή: infokids.gr

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»