Αυτό το μοντέλο φωτογραφίζονταν στην παραλία, όταν ξαφνικά βγήκαν από τη θάλασσα 8…!

Η δουλειά του συγκεκριμένου μοντέλου που φωτογραφιζόταν σε παραλία του Μαϊάμι, διακόπηκε δραματικά όταν μία ομάδα παράνομων μεταναστών ξεβράστηκε με μια βάρκα στην ακτή!

Είναι σύνηθες φαινόμενο για εγκληματικές οργανώσεις να πετούν – κυριολεκτικά – λαθρομετανάστες και ναρκωτικά στις ακτές της Φλόριντα καθώς είναι αρκετά μεγάλες ώστε η ακτοφυλακή και η αστυνομία να δυσκολεύονται να τις ελέγξουν.

Η γυναίκα που τραβούσε το βίντεο, η Ekaterina Juskowski που επίσης έχει μεταναστεύσει από τη Ρωσία στην Αμερική, ανέφερε:

Το να βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν να ξεκινήσουν τη ζωή τους από το μηδέν πηδώντας από μία βάρκα και τρέχοντας προς την πόλη, έκανε τις δικές μου προσπάθειες να μοιάζουν πολύ “μικρές”. Όσο αμφιλεγόμενο κι αν είναι το θέμα των παράνομων μεταναστών, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως πρόκειται για ανθρώπους που έρχονται εδώ προκειμένου να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αυτό συνεπάγεται τεράστια αποθέματα κουράγιου, σκληρής δουλειάς αλλά και μοναξιάς.

Δε νομίζουμε όμως ότι η κυβέρνηση της Αμερικής θα είναι τόσο συμπονετική…

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»