Τα ΤΟΠ 14 Γυναικεία Κορμιά Σύμφωνα με τους Επιστήμονες. Το 7ο θα σας Κόψει Πραγματικά την Ανάσα!

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον διαθέτει σύμφωνα με έρευνα το σώμα που είναι πιο κοντά στη φυσική τελειότητα.

Η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μανούλα είναι πιο κοντά στη Χρυσή Τομή, όπως ερευνήθηκε και διατυπώθηκε από τους αρχαίους Έλληνες. Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανόνας. Άλλα ονόματα είναι χρυσή μετριότητα και Θεϊκή αναλογία, ενώ στον Ευκλείδη ο όρος ήταν “άκρος και μέσος λόγος”.

Εκφρασμένη αλγεβρικά η τιμή της Χρυσής Τομής είναι το 1.61803398875. Με γνώμονα αυτό το νούμερο και μαθηματικούς υπολογισμούς, διάσημη φίρμα εσωρούχων διεξήγαγε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ανέλυσε αριθμητικά τις σωματικές αναλογίες (στήθος-μέση-περιφέρεια) γνωστών γυναικών και έβγαλε τη δεκάδα των τελειότερων!

Η Κιμ Καρντάσιαν έρχεται δεύτερη με 96.3% ποσοστό και η 70άχρονη χολιγουντιανή ηθοποιός Έλεν Μίρεν μάς εκπλήσσει στην τρίτη θέση με 95.6%. Δείτε τη χρυσή δεκάδα στην οποία προσθέσαμε και άλλες 4 κυρίες που θεωρούνται επίσης πολύ κοντά στις ιδανικές αναλογίες.

Πηγή: www.life.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»