Αττική: Αυτός είναι ο 52χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

Δόθηκαν τη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 20-9-2020, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΜΠΕΚΡΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων, καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ασέλγησε σε 2 αγόρια σε κτίριο στον Πειραιά
Ο 52χρονος άστεγος συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στο κέντρο τις πόλης.

Την είσοδο των δυο παιδιών στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, συνοδευόμενα από τον 52χρονο, είδε ένας πολίτης ο οποίος αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω αναφέρει το newsit.gr.

Μάλιστα και έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, συνελήφθησαν και οι γονείς των δυο αγοριών, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του 52χρονου, ο Εισαγγελέας διέταξε την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, καθώς εκτιμάται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρέσυρε και ασέλγησε σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Πηγή: infokids.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα