Αρακάς στάθηκε στο λαιμό και έπνιξε το 2,5 ετών αγοράκι στο παιδικό σταθμό – «Να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης ότι ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε το μεσημεριανό του σε παιδικό σταθμό των νοτίων προαστίων.

Του στάθηκε αρακάς στο λαιμό
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το παιδάκι ενώ έτρωγε αρακά στο παιδικό σταθμό, του στάθηκε, ένιωσε δυσφορία και αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο γεύμα της ζωής του.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό περιοχής που βρίσκεται στη νότια Αττική. Το παιδί, αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr έτρωγε στον παιδικό σταθμό μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, όταν ο αρακάς του στάθηκε στο λαιμό του. Τα παιδιά τάιζαν κατά πληροφορίες δύο υπάλληλοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί μεταφέρθηκε κλινικά νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων
Το παιδί μεταφέρθηκε κλινικά νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων. Πηγές που γνωρίζουν όσα συνέβησαν μετέφεραν στο newsit.gr ότι έγινε προσπάθεια ανάνηψης, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε και στο χειρουργείο, αφού λόγω της έλλειψης οξυγόνου είχε προκληθεί κάποιο οίδημα στον εγκέφαλό του.

Το δυόμιση ετών παιδάκι, παρέμεινε επί δέκα ημέρες σε καταστολή, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ελπίδες για τη ζωή του.

«Να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπεύθυνων»
Σήμερα το μεσημέρι, δυστυχώς κατέληξε, ενώ όπως πληροφορείται το newsit.gr, ο αστυνομικός πατέρας του πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά όσων κατά τα φαινόμενα ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού του.

Πηγή: infokids.gr

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»