Απίστευτο! ΔΕΙΤΕ πόσο χρέωσαν Γερμανό τουρίστα για ένα ποτήρι βαρελίσια μπύρα στη Ρόδο!!!

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει για ένα ποτήρι βαρελίσια μπύρα, ένας Γερμανός τουρίστας σε κατάστημα της Ρόδου!

Είκοσι ευρώ χρέωσαν σε Γερμανό τουρίστα οι υπεύθυνοι εστιατορίου στη Μεσαιωνική πόλη για μία βαρελίσια μπύρα μισού λίτρου! Ο Γερμανός που ήρθε διακοπές στη Ρόδο με το κότερό του, αφού πέρασε προηγουμένως από διάφορα άλλα θέρετρα της Μεσογείου, σίγουρα θα θυμάται για χρόνια το πάθημά του…

Σύμφωνα με το rodiaki, ο Γερμανός τουρίστας ζήτησε μια μπύρα χωρίς να κοιτάξει τον κατάλογο και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, απόρησε. Διαμαρτυρήθηκε για αυτό που έγραφε η απόδειξη, αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος. Όπως έγινε γνωστό, του έδειξε τον κατάλογο που έγραφε ότι η μπύρα που ήπιε έκανε 20 ευρώ και αναγκάστηκε να πληρώσει.

Το θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στο νησί, αφού ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί και τα προηγούμενα χρόνια, με τους τουρίστες να φεύγουν από τη Ρόδο με τις χειρότερες αναμνήσεις.

To 2012 στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ένας τουρίστας πλήρωσε 5 ευρώ για ένα κουτάκι μπύρα και 3,80€ για μια συσκευασία σοκολατούχου γάλατος όπως φαίνεται στη σχετική απόδειξη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα