Ανησυχία και Φόβος για τον Αποστεωμένο Johnny Depp. Δυστυχώς τα Πράγματα Δεν Είναι Καλά.

Διαζύγιο Διάσημων: Κατά την διάρκεια της διάλυσης του γάμου του Johnny Depp με την Amber Heard, ο Johnny Depp καταφεύγει στους παλιούς του φίλους και συναδέλφους εργασίας, Helena Bonham-Carter και Tim Burton.

Διαζύγιο Διάσημων:
Ο ηθοποιός πραγματοποίησε αρκετές εκδρομές για να δει το πρώην ζευγάρι στο ιστορικό αρχοντικό τους, στο Oxfordshire της Αγγλίας.

Ο σκηνοθέτης και η σύζυγός του, έχουν προσπαθήσει να παρέμβουν στο σκάνδαλο σχετικά με τις κατηγορίες κακοποίησης που του επιβλήθηκαν από την Heard, σε συνδυασμό με την παραδοχή του για κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η Ελένη και ο Τίμ ανησυχούν πολύ για τον Τζόνι τα τελευταία χρόνια – και έκαναν ό, τι μπορούν για να βοηθήσουν.

«Η Helena αισθάνεται σαν μητέρα προς τον Johnny αν και είναι νεότερη από αυτόν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επενέβησαν.

Διαζύγιο Διάσημων: Τι ακριβώς συνέβη
Ο Depp υπέβαλε μήνυση αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων ενάντια στη πρώην σύζυγο του τον Μάρτιο του 2019, για μια επιστολή που έγραψε προς το The Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί από τον Depp.

Ο Depp ισχυρίστηκε ότι η Heard στην πραγματικότητα κακοποίησε σωματικά τον ίδιο, κατά τη διάρκεια του γάμου τους και όχι το αντίστροφο. Ωστόσο την κατηγορία αυτή, η Heard την αρνείται κατηγορηματικά.

Κάποιοι ντόπιοι αναφέρουν ότι, έχουν δει τον Depp στην περιοχή αρκετές φορές, να κάνει ποδήλατο και φαίνεται χαρούμενος.

Ο Depp και η Bonham-Carter έχουν εντοπιστεί να είναι μαζί σε μια παραδοσιακή παμπ του 16ου αιώνα σε ένα χωρίο, κοντά στο Abingdon, απολαμβάνοντας μερικά ποτά.

Η Carter 52 ετών και ο Burton 60 ετών, χώρισαν το 2014, μετά από 13 χρόνια γάμου.

Έχουν παραμείνει φίλοι και συχνά περνούν χρόνο μαζί, στο σπίτι που αγόρασαν το 2006, μαζί με τα παιδιά τους: Μπίλι 15 ετών και Νελ 11.

Διαζύγιο Διάσημων: Ιστορικά γεγονότα του ζευγαριού
Ο Burton έχει σκηνοθετήσει διάφορες ταινίες με τον Depp ως πρωταγωνιστή, όπως: Edward Scissorhands (1990), Ed Wood (1994), Sleepy Hollow (1999), Charlie And The Chocolate Factory (2005), Alice in Wonderland Σκοτεινές σκιές (2012).

Οι Depp και Heard παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015. Κατέληξαν να καταθέσουν αίτηση για διαζύγιο τον Μάιο του 2016. Η Heard δήλωσε ότι είχε λεκτική και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε διακανονισμό και οριστικοποίησαν το διαζύγιο τον Ιανουάριο του 2017. Η συμφωνία περιελάμβανε την αφαίρεση της περιοριστικής εντολής την καταβολή ποσού από τον Depp αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Heard δώρισε το ποσό αυτό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πηγή: viralman.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα