Έφη Παπαθεοδώρου-«Όποιος παρενοχλεί ανήλικα παιδιά πρέπει να τον σκοτώνουν»

Απίστευτο ξέσπασμα από αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό, για όσους παρενοχλούν ανήλικους. ​Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90.6 FM μίλησε έξω από τα δόντια, όταν καλέστηκε να σχολιάσει για το σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι ένα νομικό θέμα το οποίο αγγίζει την ζωή πολλών ανθρώπων και προπαντός το οικονομικό. Δηλαδή κάποιος άλλος άνθρωπος αγαπάει έναν άλλο άνθρωπο και θέλει πεθαίνοντας να αφήσει τα χρήματα του στον άνθρωπο που ήταν δίπλα του για πάντα. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με την προηγούμενη νομοθεσία. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να ζήσει με όποιον θέλει. Το οικονομικό θέμα το λύνει και εγώ συμφωνώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλάμε για την Έφη Παπαθεοδώρου, που το κοινό αγάπησε στο ρόλο της Θεοπούλας.

Η ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό και κατέληξε στη συνέντευξή της με την ατάκα: «Όποιος πειράζει τα ανήλικα παιδιά, τα παρενοχλεί, πρέπει να τον σκοτώνουν!».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»