Έλσα Αναστασιάδη – Γιάννης Λούτσιος: Έδωσαν στο Ίδρυμα Ελπίδα το χρηματικό ποσό των €56.420

Πριν από μερικές βδομάδας ο Γιάννης Λούτσιος, σύζυγος της Έλσας Αναστασιάδη, γιόρτασε τα γενέθλια του με αγαπημένους φίλους. 

Ο ίδιος ζήτησε από τους φίλους του, αντί δώρο να προσφέρουν στο «Ίδρυμα Ελπίδα», όποιο χρηματικό ποσό ήθελαν, που έμπαινε κατευθείαν στο λογαριασμό του ιδρύματος στην τράπεζα.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως βρήκε ανταπόκριση, καθώς μαζεύτηκε ένα μεγάλο ποσό, που το «Ίδρυμα Ελπίδα», θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια και δημόσια για αυτή τους την κίνηση.

Το ποσό που μαζεύτηκε είναι €56.420, χρήματα που θα βοηθήσουν οικογένειες και παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο και τη λευχαιμία. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια την κυρία Έλσα Αναστασιάδη και το σύζυγό της Γιάννο Λούτσιο για την εξαιρετική φιλάνθρωπο πρωτοβουλία τους, που με την ευκαιρία των γενεθλίων του Γιάννου, αποφάσισαν να εισηγηθούν στους φίλους τους, αντί δώρων να κάνουν εισφορές απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ, προς όφελος των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία.

Συνολικά το ποσό που κατατέθηκε με την ευκαιρία των γενεθλίων του Γιάννου ανήλθε στα 56.420 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει δημόσια τη βαθιά ευγνωμοσύνη του για τη θεάρεστη, ευγενή πρωτοβουλία του ζεύγους Έλσας Αναστασιάδη και Γιάννου Λούτσιου, προς όφελος των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Οι ενέργειες και η στήριξη, που μας παρείχαν με τον τρόπο αυτό, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο, πολύπλοκο, πολυδιάστατο έργο, απ’ όλες τις απόψεις, που επιτελούμε κατά τα τελευταία 30 χρόνια, προς όφελος των παιδιών και εφήβων που προσβάλλονται από καρκίνο ή λευχαιμία στη χώρα μας». 

Πηγή: Mylife.offsite.com.cy

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα