Άρση ασυλίας για τον Παύλο Πολάκη εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη

Την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφασίστηκε με ψήφους 8-2 από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη συνεδρίασή της. Η άρση ασυλίας αφορά δύο μηνύσεις σε βάρος του Παύλου Πολάκη που είχαν διαβιβαστεί από την Εισαγγελία στην προηγούμενη Βουλή.

Η πρώτη δικογραφία κατά του Παύλου Πολάκη σχηματίστηκε μετά από μήνυση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρα για παράνομη καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας. Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

«Αυτό το οποίο απαιτώ είναι όχι να αρθεί η ασυλία μου σε μια επιτροπή η οποία είναι δεν είναι δημόσια, αλλά να μαζέψουν 30 υπογραφές από βουλευτές διαφόρων πτερύγων της Βουλής και να γίνει η διαδικασία με Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής, όπου εκεί θα τα πούμε όλα», είχε ανακοινώσει χθες, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης.

Την οριστική απόφαση θα λάβει, μέσω ψηφοφορίας, η Ολομέλεια της Βουλής που θα συνέλθει για το θέμα στις 31 Ιουλίου.

Πηγή: www.lifo.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα