Το Άγριο Ξέσπασμα της Λαμπίρη για τη Νανά Καραγιάννη. “Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της, δεν…”

«Και στο παρελθόν ξεκινούσε μια θεραπεία και σταματούσε».

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Νανά Καραγιάννη, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καταστολή και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να σταθεροποιήσουν τη λειτουργία των ζωτικών της οργάνων.

Την πίστη της ότι η Νανά Καραγιάννη θα τα καταφέρει εξέφρασε η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από την εφημερίδα Freddo. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με το καλημέρα» εύχεται η κουμπάρα της να ξεπεράσει το πρόβλημα και να τα καταφέρει, καθώς είναι πολύ κρίσιμη η κατάσταση. «Εγώ πάντα κρατούσα μια συγκεκριμένη στάση στο όλο θέμα. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της δεν ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν», δηλώνει.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Νανά να έρθει πίσω. Όλοι εμείς είμαστε 100% κοντά της, είμαστε δίπλα της και ελπίζουμε στο καλύτερο. Όμως πρέπει και η ίδια να πιστέψει στον εαυτό της. Γιατί όση αγάπη και να έχει απ’ όλους μας, αν εκείνη δεν αγαπήσει τον εαυτό της, αν δεν το θέλει πραγματικά, δεν γίνεται τίποτα. Και στο παρελθόν ξεκινούσε μια θεραπεία και σταματούσε. Μόνο θετική σκέψη κάνω για τη Νανά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ πολύ», καταλήγει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Πηγή: www.zappit.gr

Related posts

Εκτακτο – Μεγαλη φωτια στο πολυτελές yacht με 110 επιβάτες: Πηδούν στη θάλασσα για να σωθούν

‘Εκτακτη προειδοποίηση: Θερμικές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Χιλιάδες επιβάτες περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – «Έπεσαν» τα συστήματα της Microsoft