Σίγουρα γίνεται να ζωγραφίσετε σε καμβά, αλλά μόλις δείτε τι κάνει αυτό το αρτιστικό δίδυμο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Οι καμβάδες χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Συνήθως, οι καλλιτέχες βάφουν πάνω του. Αλλά αυτό το καλλιτεχνικό δίδυμο έχει βρει ένα νέο τρόπο να χρησιμοποιεί τους καμβάδες ώστε να γίνουνται οι ίδιοι τέχνη – και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η ομάδα αυτή ονομάζει τον εαυτό της Stallman. Οι Stephen Stum και Jason Hallman, συνεργάτες και στη ζωή και στη τέχνη, δημιουργούν τα έργα αφηρημένης τέχνης που βλέπετε εδώ. Χρησιμοποιούν καμβάδες και μπογιά… αλλά όχι με τον τρόπο που θα περιμένατε.

Οι Stallman παίρνουν ρίγες βαμμένου καμβά και αφού τα επεξεργαστούν δημιουργούν εντυπωσιακά έργα αφηρημένης τέχνης.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα, οι επιφάνειες του καμβά αντανακλούν η μία την άλλη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό λαμπύρισμα που αλλάζει ανάλογα με τη γωνία με την οποία το κοιτάς.

Το δίδυμο δουλεύει μαζί κάθε έργο, συγχωνεύοντας τη δημιουργικότητά τους σε ένα ενιαίο έργο.

“Κάθε κομμάτι ζωγραφισμένου καμβά είναι συνδεδεμένο με τον εαυτό του και το φόντο δημιουργώντας μια άκαμπτη δομή μέσα στη κορνίζα.”, εξηγούν.

Κάθε κομμάτι δημιουργείται με εξαιρετική φροντίδα και υπομονή, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη ροή του καμβά και τις διαβαθμίσεις των χρωμάτων.

“Η απόχρωση του χρώματος του ζωγραφισμένου καμβά αντανακλά στο φόντο δημιουργώντας ένα φάσμα χρωμάτων. Χρησιμοποιώντας το φως της αντανάκλασης και της δομής , οι αποχρώσεις πολλαπλασιάζονται μέσα σε κάθε γλυπτό”

Και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά:

Αυτά τα κομμάτια είναι μέρος μιας συλλογής που ονομάζεται ‘Canvas on Edge’, και οι Hallman και Stum παίρνουν έμπνευση από τον κόσμο γύρω τους…

…από οργανικές μορφές σε τοπία ωκεάνεια. Η τέχνη τους βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη ζωγραφική και τη γλυπτική.

Οταν φτιάχνουν τα έργα τους, οι Hallman και Stum θεωρούν τους εαυτούς τους δύο μισά του ίδιου εγκεφάλου, που όταν συνεργαστούν και βγάλουν ο καθένας τις δικές του δυνατότητες, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

“Η ένωση των δυναμικών μυαλών μας διαλύει τα όρια του τι είναι πιθανό κάνοντας το απλό ασυνήθιστο”, εξηγούν.


Μπορείτε να δείτε περισσότερη από τη δουλειά αυτού του δίδυμου, συμπεριλαμβανομένου και άλλων στυλ που συνδυάζουν τη ζωγραφική με τη γλυπτική στο site τους, όπως επίσης και στο Facebook, Instagram, και Pinterest.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση